top of page
  • Writer's pictureMartin

Crusade sa rozšíri o prídavok Beyond the Veil

Crusade je nový spôsob hrania Narrative play, ktorý bol predstavený s príchodom 9. edície Warhammer 40.000. V skratke sa jedná o "príbehové" hranie s jednou armádou, ktorej rady sa postupne rozširujú, vylepšujú, získavajú prastaré relikvie ale aj zranenia a jazvy. Nová kniha Crusade: Beyond the Veil Mission pack je prvým rozšírením tohto systému.

Táto kniha zavedie vašu armádu na bojiská Pariah Nexusu v Nephilim Sectore. Kampaň bude prístupná pre všetky frakcie. Môžeme sa tešiť na nové Agendas, Battle Traits, Relics a špeciálne pravidlá Theatre of War, sktorými sme sa po prvý krát stretli v knihe Psychic Awakening: Pariah.

Suffocating Madness je prvou odhalenou Battle Scars. Táto "jazva" je určená pre jednotku Psykera. Tatko postihnutý Psyker si hádže pri Psychic teste jednu kocku navyše a najvyšší hod odstraňuje. Keď táto jednotka vykonáva útok na blízko, môže prehadzovať hod na wound.

Ďalšou odhalenou novinkou je napríklad nový unikátny Relic. Nesie názov Sphere of Darkness. Nositeľ tejto relikvie môže jeden krát v súperovej Psychic phase vykonať Deny the Witch, ako keby bol sám Psyker.

Publikácia bude obsahovať 24 nových misií. To je 6 misií pre každú veľkosť boja (Combat patrol, Incursion, atď.). Misie sú prispôsobené príbehu veľkolepej kampani v Pariah Nexuse. Na obrázku môžete vidieť Incursion misiu s názvom The Shroud.


3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page