top of page
  • Writer's pictureMartin

GW predstavuje Komisárku Severinu Raine

Updated: Feb 19, 2019

Games Workshop predstavuje svetu novú postavu bojovníčky, ktorá bude plniť rozkazy do poslednej bodky. Jej meno je Severina Raine! Jej model vychádza k príležitosti osláv výročia vydavateľstva Black Library.


Severina Raine je komisárkou 11. regimentu Astra Militarum známeho pod názvom Antari Rifles. Jej regiment je pridelený do oblasti Bale Stars, v ktorej sa objavil kult Chaosu. Ten vystupuje pod menom Sighted a ohrozuje všetko čo je Impériu sväté. Viac o tomto konflikte a samotnej Severine Raine sa môžete dočítať v knižnej novinke Honourbound od Rachel Hrrison (jedná sa o jej debut).


To samozrejme nie je všetko. Severina Raine dostala vlastné pravidlá do Kill Teamu (White Dwarf február 2019) a do Warhammer 40k 8th Edition (odkaz na tieto pravidlá nájdete v spodnej časti tohto článku). Môžete si ju teda pridať medzi svojich statočných vojakov Astra Militarum a postaviť sa zlu s novou posilou. Severina Raine disponuje efektívnou bolt pistol (AP -1) a mečom Evanfall (AP-1). Jej hlavou silou je však jej schopnosť posilňovať morálku celého družstva. Vďaka jej neochvejnej odvahe, ktorá je viac ako príkladna, dokáže motivovať všetkých vojakov okolo. Nikto sa pod jej velením nepodľahne strachu. Jej schopnosť "Leading from the front" môžete vidieť nižšie.



Pravidlá pre túto postavu do Warhammer 40k 8th Edition nájdete TU. Severinu Raine bude dostupná v obchodoch od 26. februára 2019.

Nižšie si môžete pozrieť krátke video, v ktorom sa vám nová hrdinka Impéria predstaví.



7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page