top of page
  • Writer's pictureMartin

Kill Team "Elites" expanzia je za rohom

Už budúci týždeň sa rozbehnú predobjednávky na nové rozšírenie do Kill Teamu. Do bojov sa pridajú najelitnejšie jednotky z každej frakcie. Podľa slov GW sa do tejto skirmishovej hry dostanú najtvrdší bojovníci z Warhammer 40k univerza. Môžeme sa tešiť na Chaos Terminátorov, Flash Gitz alebo dokonca pochodujúcich Wraithguard od Aeldarov. V neposlednej rade sa do bojov zapoja aj legendárne elitné jednotky Custodian Guard.

To samozrejme nie je všetko. Expanzia prinesie aj nových commanders. Tam vieme o príchode Lord of Contagion, T'az commander v VX85 Enfoncer Battlesuit a niekoľko legendárnych bojovníkov - Boss Snikrot, ILic Nightspear a Sly Marbo!

Ďalšia novinka bude implementácia pravidiel pre sub-frakcie do Kill Teamu. Áno, znamená to, že sa stretneme v hre s Chapter taktikami, Drukhari Obsessions, Cult Creeds atď. Ďalší dôvod prečo sa odpútať od modrých mariňákov a skúsiť žltú farbu.


Prvá vlna "Elites" rozšírenia bude obsahovať tri nové štartovné boxy. V krabici nájdete príbeh spojený s konkrétnou jednotkou, ich schopnosti a výbavu. Nové krabice budú:

  • Orks Flash Gitz

  • Death Guard Terminators

  • Thousand Sons Scarab Occult Terminators

V balení nájdete všetky potrebné kartičky a žetóny. Navyše balenie obsahuje aj nový set terénu, ktorý ste mohli získať len v balení Urban Conquest pre 40k.


Toto rozšírenie zas prinesie do Kill Teamu niečo nové a podľa všetkého nás čaká na menších bojiskách poriadny masaker.


5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page