top of page
  • Writer's pictureMartin

Necromunda dostane nový terén

Nová edícia Necromundy (Dark Uprising) priniesla do sveta krutých a krvavých bojov medzi gangami v podsvetí nové, a skutočne pekné, kúsky terénov. GW plánuje pokračovať v tomto duchu a predstavuje fanúšikom tejto hry úplne nové kúsky.

Vaši gangeri sa môžu tešiť na Underhive Stronghold. Budete si tak môcť vytvoriť vlastnú základňu. Navyše je tento terén plne modulárny. Čo znamená, že si môžete poskladať podľa seba a vlastnej fantázie. Už na prvý pohľad je jasné, že sa jedná o prekrásny kúsok do zbierky, ktorý bude sedieť na hernej doske každým jedným palcom.

Tento terén samozrejme nie je len kus plastu na stole. Bude disponovať vlastnými pravidlami, ktoré rozšíria vaše herné možnosti a dodajú výpravný duch vašim hrám. GW odhalilo tri špeciálne pravidla pre tento terén - Watchtower, Stronghold Gate a Firing Ports (viz. nižšie).

Podľa slov autorov, sa tento terén hodí aj do menších hier Kill Team, alebo dokonca Horus Heresy, či 9. edície Warhammer 40.000. Nedá sa nesúhlasiť, že sa skutočne jedná o pekný kúsok.


3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page