top of page
  • Writer's pictureMartin

Nová 40.000 Apka v detailoch

S príchodom 9. edície hry Warhammer 40.000 sa dostane Games Workshop do 21. storočia a to v podobe mobilnej aplikácie. Aplikácia ponúkne hráčom niekoľko zaujímavých funkcií, o ktorých si povieme nižšie.

Už na prvý pohľad je jasné, že sa funkcie aplikácie delia na tie ZADARMO a na PLATENÉ. Základnou funkciou aplikácie, ktorá je ZADARMO, sú základné pravidlá 9. edície, ktoré by mali byť aktualizované a opravované podľa aktuálnych FAQ a Errata. Druhou funkciou ZADARMO je prístup k digitálnym Codexom a Supplementom. K tomuto prístupu budete však potrebovať kúpenú fyzickú verziu knihy. S touto knihou dostanete aj digitálny kód, ktorý vám v aplikácii sprístupní jej digitálnu verziu. Aj táto by mala byť aktualizovaná podľa posledných FAQ a Errata. Týmto sa zoznam funkcií ZADARMO skončil. Môžeme tak prejsť na tie platené.

Prvá PLATENÁ funkcia sa nazýva QUICK REFERENCE. Táto funkcia vám umožní výhľadávať ľubovolné kľúčové slová a pravidlá v komplet zbierke pravidiel.

Druhá PLATENÁ funkcia je ARMY BUILDER. Cez aplikáciu si budete môcť postaviť armádu (army list) pripravenú k boju.

Posledná funkcia, ktorá je PLATENÁ je vlastne bonusová ponuka - v aplikácii sa vám sprístupnia všetky doteraz vydané pravidlá pre jednotlivé armády z 8. edície hry. Tieto budú platné do vydania nových pre 9. edíciu.

Koľko táto sranda bude stáť? Aplikácia bude stáť mesačne 3,99 libier. Samozrejme tento poplatok bude dobrovoľný a nikomu sa nebude brániť využívať jej dve funkcie úplne zadarmo (viz. vyššie). Aplikácie by sme sa mali dočkať v priebehu niekoľkých nasledovných týždňov, spolu s nástupom 9. edície.



7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page