top of page
  • Writer's pictureMartin

Nová Apocalypse už čoskoro!

Games Workshop ukázal svetu niekoľko noviniek z pripravovanej novej verzie Apocalypse v systéme 40k. Nový systém sľubuje zrýchlenie kôl a minimálneho čakania medzi ťahmi hráčov. Jednu "partičku" boj s masívnymi armádami by ste mali stihnúť už do niekoľkých hodín.


Základom bude Apocalyspe Field Manual, ktorý hráčom predstaví nové pravidlá, bojiská a tiež sadu žetónov a doplnkov potrebných pre hranie novej Apocalyspe. V balení nájdete až 300 kariet! Medzi nájdete univerzálne karty a karty pre každú frakciu. Pomocou kariet si tak budete môcť vytvoriť vlastný balíček trikov a taktík, ktoré vám pomôžu na bojisku.

Novým doplnkom bude 100 nových taktických kariet, ktoré ešte viac rozšíria variabilitu a možnosti hrania. Tieto karty nájdete v balení Apocalypse Command Asset.

Ak by vám nestačili kocky v základom balení, GW si pre vás pripravili sadu nových kociek. Môžete sa tak tešiť na 25 x D a 25x D12 kociek. ďalšou novinkou budu nadstavce na pohyb tkz. Movement trays. V ponuke nájdete 25mm, 32mmm a 40mmm movement trays.


V príchodom novej verzie Apocalypse si GW pripravilo aj nové krabičky. Tie by mali pomôcť pri rozšírení vašej armády, alebo vás presvedčiť o začatí novej. Ich cena zatiaľ nie je upresnená, ale GW sľubuje, že bude výhodná.


Ďalšia novinka poteší tankistov. Prichádza legendárny BANEBLADE a to rovno v siedmych verziách. Týmto sa preháňať po bojisku Apocalypse bude určite vrchol herného zážitku! Bez ďalšieho komentára.

Do novej Apocalypse sa tiež pridajú posily pre Space Marines a Adeptus Mechanicus. Na ceste je nová verzia Repulsora - Executioner a Heavy transportu pre AdMech - Skorpius . Všetky tieto novinky budú dostupné ako pred objednávka už 29. júna 2019.


4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page