top of page
  • Writer's pictureMartin

Nové detaily z návratu Apocalypse do 40k

Updated: Jun 21, 2019



Apocalypse je herný režim, ktorý umožňuje hráčom Warhammer 40k bojovať na stole s desiatkami modelov s hodnotou tisícoviek bodov. Súčasťou tohto herného režimu sú celodenne alebo celovečerné boje v 41. miléniu. Games Workshop predstavil na udalosti Warhammer Fest 2019 novú edíciu tohto epického spôsobu ako hrať našu obľúbenú hru.

V prvom rade oznámili, že sa síce bude stále jednať o hranie na veľa hodín, no "downtime" bude minimálny. Celý herný režim prekopali a zo všetkých síl sa snažili zrýchliť tempo. V prvom rade bude damage vyhodnocovaný až na konci kola. Znamená to, že sa každá jednotka dostane k streľbe/boju a tým pádom bude masaker na stole oveľa brutálnejší a aj rýchlejší.

Na Warhammer Fest 2019 bol predstavený hráčom The Apocalypse boxed set. Táto masívna krabica bude obsahovať 120 stranový manuál. Nájdete tam samozrejme kompletné pravidla a rady a typy ako organizovať samotné hranie a budovať vlastnú veľkolepú armádu. V krabici tiež nájdete 6 kartonových listov s vylupovacími žetónmi, ktoré vám zjednodušia sledovanie hry a kontrolu jednotiek na bojisku. Ďalšou súčasťou balenia bude 300 Command Asset kariet - Tu nájdete všetky triky pre každú frakciu a všetky taktiky, ktoré budú využiteľné počas hry.

Všetko čo budete potrebovať k hre nájdete v tejto krabici. Pravidlá pre jednotlivé frakcie budú dokonca dostupné zadarmo online v deň vydania tejto expanzie. V auguste by sme sa mali dočkať prvej celosvetovej ukážky z hrania novej edície režime Apocalypse, ktorá sa uskutoční vo Warhammer World.


2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page