top of page
  • Writer's pictureMartin

Nové imperiálne vozidlá na obzore



Primaris Space Marines sa dočkajú novej posily. Bude to super ťažká verzia transportu Repulsor. Ak vám Repulsor pripadal ako vešiak na desiatky zbraní, pripravte sa na to, že jeho nová verzia bude takýto vešiak na zbrane na druhú.

Nový Repulsor dostal prívlastok Executioner a je vyzbrojený najnovším ničivým arzenálom zbraní, ktoré vyvinul samotný Belisarius Cawl. Repulsor Executioner bude tak transportný tank, ktorý lieta (FLY keyword) a disponuje najsilnejšími zbraňami z arzenálu imperiálnych síl. Budete ho môcť vybaviť napríklad ničivou zbraňou Macro plasma incinerator, alebo masívnym delom Heavy laser destroyer, čo je vlastne väčší, ničivejší lascannon. Pozrite si sami a uvidíte, že pravdepodobne ubehne pár minút kým vystrelíte zo všetkých zbraní, ktorými toto vozidlo disponuje.


Druhou novinkou je nové vozidlo pre Adeptus Mechanicus. Toto vozidlo má dve verzie. The Skorpius Dunerider je transport, ktorý vám umožní presunúť vaše jednotky bližšie do centra bojov. Táto verzia Skorpiusa disponuje strelnými zbraňami na krátku vzdialenosť.

Druhá možnosť je Skorpius Disintegrator. Toto vozidlo je zamerané na boj na väčšie vzdialenosti. Obidve verzie však plnia funkciu rýchleho bojového tanku, po ktorom hráči Adeptus Mechanicus už dlho bažili. Teraz si budete môcť vybrať, ktorá verzia vyhovuje viac vášmu hernému štýlu.


4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page