top of page
  • Writer's pictureMartin

Pravidlá 9. edície odhalené a poznáme dátum vydania INDOMITUS boxu!

GW reagovalo veľmi rýchlo na všetky "leaky", ktoré sa každým dňom šírili internetovým svetom a oficiálne predstavilo kompletný súhrn pravidiel pre prichádzajúcu 9. edíciu. To nie je všetko. Pravidlá sú dokonca v 16 jazykoch a nechýba ani česká verzia.

Na stránkach Warhammer Community nájdete všetky podrobnosti a pravidlá.

Ďalšou novinkou je dátum vydania INDOMITUS boxu. 11. júla začnú pred-objednávky, ktoré budú trvať až dva týždne. Samotná krabica sa objaví na pultoch obchodov už 25. júla.

Spolu s krabicou sa nám do rúk dostane nový Chapter Approved 2020. Ten bude rozdelený do dvoch kníh. Munitorum Field Manual bude ovsahovať aktualizované body všetkých modelov pre všetky armády pripravené na 9. edíciu. The Grand Tournament 2020 Mission pack bude obsahovať desiatky nových, či upravených misií, ktoré budú plne kompatibilné s 9. edíciou a v podstate zjednotia všetky herné udalosti a turnaje na svete.

Spolu s knihami sa na trh dostane aj novy OPEN PLAY balíček kariet. Ten bude predstavovať pre hráčov veľmi rýchli generátor misií. Môžete sa tešiť na náhodne deployment mapy, misie, úlohy, zaujímave zvraty ale aj nečakané výhody pre slabšiu armádu.

Posledná čerešnička na torte je Warhammer 40.000 zápisník, ktorý je ideálny pre začiatok vašej armády v novom a veľmi vychvaľovanom Crusade systéme. Môžete si do neho zapisovať výhry a prehry vašej armády a tým tvoriť jej vlastnú históriu v nekonečnej vojne v 41. miléniu.



8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page