top of page

Pravidlá pre Silent Kinga

Čo to už o nových pravidlách pre Necornov vieme. Dnes sa však pozrieme na ústrednú, priam najdôležitejšiu postavu tejto armády - GW odhalilo prvé pravidlá pre model Silent King.

Ako prvé si predstavíme dva poletujúce "stĺpy", ktoré nesú názov Triarchal Menhirs, ktoré poletujú hneď vedľa Szarekh's Dais of Dominion. Tie "stĺpy" disponujú ničivou zbraňou s názvom Annihilator beam. Jej profil je skutočne hrozivý.

Triarchal Menhirs majú navyše dve zaujímavé aury. Phaeron of the Stars umožňuje Necrons Core jednotke alebo Triarch Pretorians jednotke, ktorá je 6 palcov od Szarekha, prehadzovať všetky hody na hit pri streľbe. Druhá aura sa volá Phaerons of the Blades. Táto aura umožňuje Necrons Core a Triarch Pretorians jednotke v dosahu 6 palcov, prehadzovať hody na wound pri boji na blízko.

Samozrejme si dnes ukážeme aj profil samotného Silent Kinga a vyššie spomínaných Triarchal Menhirs. Silent King - Szarekh je vyzbrojený zbraňou Spectre of Eternal Glory, ktorá má dva profily (viz. nižšie)

Ešte stále nie sme pri konci. Silent King má 3 pasívne schopnosti:

  • Obeisance Generators: Táto schopnosť posúva poradie nepriateľských jednotiek, ktoré sú v Engagement Range samotného Szarekha, na posledné miesto. Znamená to, že sa dostanú k boju na blízko až po všetkých ostatných jednotkách.

  • Noctilith Beacons: Szarekh sa môže v súperovej Psychic phase pokúsiť o prerušenie jedného súperovho kúzla, ako keby bol PSYKER.

  • Voice of the Triarch: Táto schopnosť hráčovi umožňuje vymeniť si raz za hru (vždy na začiatku kola) vybratý Command Protocol.


4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page