top of page
  • Writer's pictureMartin

Čo nájdeme v Kill Team Annual 2019?

GW predstavilo novú knihu pre Kill Team. Kill Team Annual 2019 je vlastne zbierka pravidiel, ktoré obsahujú všetko z Core knihy, rozšírenia Elites a rozšírenia Commanders. To samozrejme nie je všetko. Nižšie nájdete zoznam piatich dôvodov, prečo by nás mala táto publikácia zaujímať.

1. Body, body a ešte raz body

Kill Team Annual 2019 bude obsahovať bodové hodnoty všetkých modelov, zbraní a výbavy. Nájdeme tam všetky body z Core knihy, Elites a Commanders a navyše aj všetky frakcie a kill teamy z časopisu White Dwarf, ktoré boli publikované počas roka.


2. Vytvorte si vlastného špecialistu

Nová kniha prinesie aj nové pravidlá. Novinkou bude možnosť vytvoriť si vlastného špecialistu. Namiešate si tak vlastnosti pre svojho vlastného originálneho zabijaka. Táto možnosť je však určená len pre Open Play, vzhľadom k pravdepodobným problémom v Matched Play.


3. Všetky misie v jednom!

Táto publikácia bude obsahovať všetky doteraz vydané misie. To je 32 misií! 16 misií pre Matched Play a 16 misií pre Narrative Play. Bude z čoho vyberať.


4. Všetky pravidlá v jednom!

Na stránkach knihy nájdete všetky doteraz vydané pravidlá hry Kill Team. Core pravidlá, Elites aj Commanders. Navyše kniha bude obsahovať všetky Tactics pre všetky frakcie a to dokonca aj tie, ktoré boli doteraz dostupné len v podobe kariet v špeciálnych rozširujúcich setoch. Konečne sa každá frakcia dočká plného počtu trikov, bez potreby kupovania dodatočných krabíc (ktoré už nie sú mimochodom dostupné v obchodoch).

5. Adepta Sororitas Kill Team

Kill Team Annual 2019 bude obsahovať pravidlá pre Kill Team frakcie Sisters of Battle, ktoré túto zimu zažívajú svoj veľkolepý návrat do sveta 40k v novom plastovom šate.


Kill Team Annual 2019 vyzerá na parádnu zbierku všetkého, čo potrebuje každý hráč Kill Teamu. Navyše to bude v jednom balení. Za mňa palec hore a knižku mám už v pred objednávke.



3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page