top of page
  • Writer's pictureMartin

Čo odhalil New York Toy Fair?

Updated: Feb 22, 2019

Vo februĂĄri sa konala kaĆŸdoročnĂĄ akcia New York Toy Fair, ktorĂĄ je zameranĂĄ na hry, hračky a samozrejme aj na wargaming. Games Workshop nĂĄs ani tento rok neĆĄetril a pripravil poriadnu nĂĄdielku noviniek.


Combat Arena

Combat Arena bude rĂœchla bojova hra odohrĂĄvajĂșca sa v menĆĄej arĂ©ne (paluba vesmĂ­rneho korĂĄbu). KaĆŸdĂœ hráč si vyberie bojovnĂ­ka a pustĂ­ sa do tesnĂœch, taktickĂœch bojov. KaĆŸdĂœ hrdina mĂĄ inĂ© schopnosti a vlastnosti. VeÄŸkĂœm bonusom sĂș novĂ© miniatĂșry pre kaĆŸdĂ©ho z hrdinov. FanĂșĆĄikovia sa mĂŽĆŸu teĆĄiĆ„ na novĂœ model Crusadera alebo Primaris Psykera! Pokochajte sa sami na obrĂĄzkoch niĆŸĆĄie!

To samozrejme nie je vĆĄetko a GW prezradilo, ĆŸe sa dočkĂĄme zapojenia tĂœchto novĂœch hrdinov aj do hry Warhammer Quest: Blackstone Fortress.


Stormvault

The Mortal Realms sĂș plnĂ© pokladov k objaveniu, monĆĄtrier k zabitiu a hrdinov, ktorĂ­ sa snaĆŸia zĂ­skaĆ„ čo najviac slĂĄvy. TakĂ©to dobrodruĆŸstvĂĄ na nĂĄs budĂș čakaĆ„ v novej kooperatĂ­vne hre Stormvault, ktorĂĄ bude určenĂĄ pre 2 aĆŸ 5 hráčov. hra ponĂșkne variabilnĂș obtiaĆŸnosĆ„, nĂĄhodnĂ© udalosti a kaĆŸdĂœ hrdina bude maĆ„ vlastnĂ© unikĂĄtne schopnosti.


Dreadfane

ĎalĆĄou novinkou bude novĂœ prĂ­davok do sveta Warhammer Underworlds s pod nĂĄzvom Dreadfane. Dreadfane prinesie do hry novĂœ zvrat - nĂĄhodnĂ© udalosti (napr. padanie meteorov). Krabica je primĂĄrne určenĂĄ pre novĂœch hráčov, ale aj veterĂĄni si mĂŽĆŸu novĂ© warbandy uĆŸiĆ„ naplno. V balenĂ­ nĂĄjdete Ironsoul's Condemnors a Lady Harrow's Mournflight. Warbandy budĂș zo začiatku exkluzĂ­vne pre krabicu Dreadfane. NeskĂŽr by mali byĆ„ dostupnĂ© aj samostatne.



Space Marines Heroes: Season 2

Zberatelia pozor! Po ĂșspeĆĄnej prvej sĂ©rii Space Marines Heroes sa na nĂĄs valĂ­ jej pokračovanie. DruhĂĄ sĂ©ria neohrozenĂœch hrdinov ImpĂ©ria sa zameriava na miniatĂșry TerminĂĄtorov. MĂĄme sa opÀƄ na čo teĆĄiĆ„! Spoločne s oznĂĄmenĂ­m druhej sĂ©rie pre EU a svet bola oznĂĄmenĂĄ tretia sĂ©ria pre japonskĂœ trh.

Warhammer 40,000 Funko POP!

Poslednou novinkou je prĂ­rastok univerza warhammer 40k do zberateÄŸskej sĂ©rie Funko POP! Tu nie je čo komentovaĆ„. Stačí sa pozrieĆ„ na obrĂĄzky niĆŸĆĄie a buď na tento vlak naskočiĆ„ alebo ho vynechaĆ„ :) KaĆŸdopĂĄdne nĂĄs čakajĂș novĂ© figĂșrky Space Wolfa, Ultramariƈåka, Dark Angela a Blood Angela.





4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page